Badkamerspiegel met verlichting

De badkamerspiegel, we maken er dagelijks gebruik van zonder daarbij stil te staan. Het is een vast onderdeel van onze dagelijkse routine en is dan ook niet voor niets één van de meeste gebruikte spiegels in huis. Een mooie badkamerspiegel met verlichting zorgt voor extra sfeer in de badkamer.

Naast het ruimtelijke effect van een badkamerspiegel is deze ook zéér functioneel. Zo zijn er badkamerspiegels met verlichting, badkamerspiegels met verwarming en zelfs een badkamerspiegel met stopcontact. De verlichting in de spiegel is zéér handig tijdens het aanbrengen van make-up, scheren, tanden poetsen en et cetera. Zo zijn er 2 type verlichtingscategorieën, namelijk directe en indirecte verlichting. De directe verlichting schijnt naar voren waarbij indirecte verlichting vanaf de achterzijde meer als sfeerverlichting gezien kan worden. Het is vanzelfsprekend dat directe verlichting de meest logische keuze is als hulp bij persoonlijke verzorging het doel van de spiegel met verlichting is.

Voordelen van een badkamerspiegel met verlichting

  • Handig tijdens je persoonlijke verzorging;
  • Extra sfeer in de badkamer;
  • Mooiere uitstraling;
  • Tijdloos design.

Meestgestelde vragen spiegel met verlichting

  • Is spiegelverwarming een vereiste? Het is géén vereiste maar zorgt wel voor luxe en extra comfort. Zo zal de spiegel na het douchen niet meer beslaan en kan je direct door met je persoonlijke verzorging. Daarnaast is een badkamerspiegel met anti condens wel makkelijk voor je huisgenoot, partner of de overige gezinsleden. Terwijl jij staat te douchen kan iemand anders op het zelfde moment gebruik maken van de badkamerspiegel verwarmd die niet beslagen is.
  • Waar moet op gelet worden tijdens de aankoop van een spiegel met verlichting? Het is belangrijk om te weten welk doel de spiegel gaat dienen. De verlichting kan bijvoorbeeld ingezet worden voor extra sfeer of als verlengstuk tijdens de (dagelijkse) persoonlijke verzorging. Op basis van die informatie kan er gekozen worden voor verlichting aan de voor- of achterzijde van de spiegel.